Volgens de regels van de kunst

Renovatie

Is je veranda, terrasoverkapping of aanbouw aan renovatie toe en kan je daardoor niet meer ten volle van je tuin genieten? Naast het realiseren van nieuwe veranda’s en terrasoverkapping, kan je bij Gesbo ook terecht voor renovatiewerken.

Wij splitsten renovatiewerken op in 2 grote groepen:

1. De complete renovatie waarbij we de ganse bestaande veranda omtoveren in een nieuwe, aan de huidige normen en regels voldoende, tuinkamer.

situatie VOOR (bij een complete renovatie):

Situatie NA (bij een complete renovatie):

2. De gedeeltelijke renovatie waarbij we enkel bestaande onderdelen zoals dak, wanden, glas, ... van een nieuw stuk voorzien.

situatie VOOR (bij een gedeeltelijke renovatie):

In deze situatie kiest de klant in overleg met GESBO welke delen vervangen zullen worden. Na het in detail opmeten van de constructie gaat het GESBO-Team aan de slag in eigen werkplaats waarbij onze vakmensen de nieuwe schrijnwerkerij zullen voorbereiden:

Eenmaal de stukken voorbereid zijn worden ze voorzien van een stevige grondlaag voorzien in onze eigen lakkerij:

Het werk ter plaatse kan nu aanvatten, waarbij het GESBO-Team start met de demontage van de slechte onderdelen van de constructie:

Het dak gaat er letterlijk af:

Waarna de nieuwe onderdelen worden geplaatst volgens de regels van de kunst:

Oude en nieuwe delen worden vakkundig aan elkaar aangepast en afgewerkt.

De werken worden uitgevoerd op een zo kort mogelijke tijdspanne om zo de hinder te minimaliseren.
na het uitvoeren van de renovatiewerken raden wij steeds aan om het geheel nog één maal volledig te reinigen en overschilderen, zo ziet het geheel er weer als nieuw uit en kan het er de komende 30 jaar weer tegen!

Het Gesbo-team staat voor je klaar. Na een grondige analyse gaan we op zoek naar de gepaste oplossing, volledig in functie van jouw wensen en budget. Herstellen, vernieuwen, vergroten, isoleren… alles is mogelijk. Ook de afwerking gebeurt volledig volgens de regels van de kunst en op basis van jouw type woning en persoonlijke voorkeur.

Beste prijs en kwaliteit

Waar mag je je aan verwachten? Onze adviseur komt ter plaatse en doet de nodige vaststellingen. Voor het realiseren van je renovatieproject bekijken we in detail alle opties van herstelling tot vernieuwing. Alle mogelijkheden worden in detail in het voorstel geformuleerd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Na ontvangst van de bestelling worden de werken zo snel mogelijk ingepland en uitgevoerd.


Contacteer ons (+32 14 30 32 21)

Op maat van jouw wens


Wil je graag meer informatie?

Gesbo realiseerde al tal van renovaties. Neem contact met ons op of spring eventjes binnen in onze toonzaal.