Gesbo sinds 1979

Over ons

Sinds 1979 bouwt Gesbo kwalitatieve veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkantoren volgens de regels van de kunst. Al meer dan 10.000 families hebben genoten van ons vakmanschap.

Dynamisch team

Bij Gesbo staat een gedreven en dynamische team van vakmensen voor je klaar. Van verkoop tot projectleiding via schrijnwerkers, CNC-operatoren en ervaren monteurs zijn we op elkaar afgestemd en staan we garant voor de perfecte afwerking.

Tijdens de planning, productie en afwerking legt Gesbo zichzelf de hoogste eisen op. Zo garanderen we een resultaat waarvan je nog vele jaren van zal genieten met familie en vrienden.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreide machinepark, eigen lakkerij en goed uitgeruste montagehallen laten het toe om zowel uit hout als aluminium de productie volledig in eigen beheer uit te voeren. Hiermee kunnen we kwaliteit en levertijden waarborgen. Het beschikken over een eigen lakstraat geeft ons een troef die weinig andere bedrijven kunnen bieden. Van ruw materiaal tot volledig geplaatst op de werf in één cyclus!

Méér dan 40 jaar ervaring

Louis Van Gestel, oprichter en nog steeds eigenaar van Gesbo staat samen met zijn neef Maarten Van Looveren aan het roer van de onderneming. Met een no-nonsense beleid en een aanpak die erg klantgericht is streven zij ernaar om samen met het team van ervaren vakmensen een uitmuntende kwaliteit en service te garanderen. Dag in, dag uit …

Graag nodigen we je uit in onze toonzaal

Maak je liever een afspraak? Neem dan contact met ons op!