Gesbo sinds 1979

Over ons

Sinds 1979 bouwt Gesbo kwalitatieve serres en veranda’s volgens de regels van de kunst. Al meer dan 7.000 families hebben genoten van ons vakmanschap. Dat komt neer op zo’n 200 tevreden klanten per jaar of één per dag, en dat verspreid over heel België en Nederland.

Dynamisch team

Bij Gesbo staan er meer dan 50 gedreven en dynamische werknemers voor je klaar. Een op elkaar afgestemd team dat garant staat voor de ideale veranda- en serreoplossing op maat van jouw wensen. Denk maar aan goed opgeleide ingenieurs, tekenaars, projectleiders en arbeiders die al hun kennis en ervaring volledig in functie van jouw serre of veranda stellen.

Tijdens de planning, productie en afwerking legt Gesbo zichzelf de hoogste eisen op. Zo garanderen we een resultaat waarvan je nog vele jaren zal genieten met familie en vrienden.

Klant centraal

Omdat de klant bij ons centraal staat, zijn we bij Gesbo continu op zoek naar betere oplossingen, technieken en nieuwe toepassingen. Door de jaren heen groeiden we uit tot een uiterst moderne onderneming, gedragen door vakkundig personeel en uitgerust met de meest geavanceerde, computergestuurde machines en ontwikkelingssystemen.

Onze mensen werken met passie, precisie en jarenlange ervaring aan de serre van je dromen. Hierbij hanteren we steeds dezelfde aanpak, gebaseerd op technische kwaliteit, betrouwbaarheid en een strikte opvolging van de opdrachten.

Breed werkgebied

We zijn voornamelijk actief in Nederland, België en Frankrijk. In Nederland, in de provincies Noord-Brabant, en Limburg en Midden Nederland. In België in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams- en Waals-Brabant. Ook mensen in het Brusselse vinden hun weg naar Gesbo. Ons team in Balen ondersteunt daarnaast ook het Nederlands filiaal in Helvoirt, tussen Tilburg en ’s Hertogenbosch. Op de Franse markt werken we vooral samen met lokale partners die gespecialiseerd zijn in ramen-, deuren- en verandaoplossingen.

Graag nodigen we je uit in onze showroom

Maak je liever een afspraak? Neem dan contact met ons op!