Van idee tot plaatsing

All-in

Wil je graag een prachtige serre of veranda in je tuin? Gesbo begeleidt je doorheen het hele project: van idee, over ontwerp tot plaatsing.

images/2017/02/iStock-503300108_Bijgesneden.jpg

Stap 1 Neem vrijblijvend contact met ons op

Via de contactpagina of het telefoonnummer kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. We behandelen je aanvraag zo snel mogelijk en bezorgen dit aan één van onze commercieel adviseurs. Deze neemt vervolgens contact met je op voor een persoonlijke afspraak bij jou thuis.

Stap 2 Persoonlijke afspraak

Onze adviseur overloopt samen met jou je specifieke wensen. Hoe zien je bestaande woning en tuin eruit? Wat is de oriëntatie van je toekomstige serre of veranda? Wens je een tuinkamer of eerder een leefserre als een uitbreiding van je keuken of woonkamer? De adviseur houdt rekening met je smaak en persoonlijke voorkeur en het beschikbare budget. Op basis hiervan maakt hij na een eerste opmeting, een initiële schets en aantekening van het te ontwerpen project.

Stap 3 Één aanspreekpunt tijdens het hele project

Vervolgens werken we een volledig ontwerp en voorstel uit in lijn met jouw wensen. Ben je overtuigd? Dan sluiten we een overeenkomst af voor het realiseren van het project tegen een vaste prijs en levertermijn. Geen verrassingen dus! We bezorgen je de meldings-of vergunningsaanvragen die je aan de technische dienst van je gemeenten kan overdragen. Vanaf hier neemt een van onze projectleiders het totaalproject in handen. Zo heb je als klant steeds een vast aanspreekpunt.

Stap 4 Kwalitatief maatwerk met eigen vakmensen

De projectleider doet een tot op de millimeter nauwkeurige opmeting van je toekomstige serre of veranda en maakt een gedetailleerd 3D-ontwerp. Voor zowel het ontwerp als de fabricage en de plaatsing doen we beroep op eigen personeel en vaste onderaannemers. Hierdoor levert Gesbo al jarenlang kwalitatief maatwerk.

Stap 5 Dienst na verkoop

Ook na de plaatsing wordt jouw veranda of pergola, voor onderhoud en herstellingen, opgevolgd door onze dienst na verkoop. Bovendien geniet je van 10 jaar garantie tegen constructiefouten.

Heb je nog vragen over onze serres, veranda’s of service?

Breng een bezoekje aan onze showroom of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.