Kwaliteit voor het leven

Veranda

Puur genieten in je tuin

Met een veranda kies je voor buitenshuis genieten van een stralende zon en een zacht briesje. Ook wanneer er plots een zachte regenbui opduikt, kan je gezellig verder keuvelen met je familie en vrienden bij een kop koffie of glaasje wijn.

Met ingebouwde ‘sun-screens’ biedt een veranda je in de zomer extra bescherming tegen de zon. Je tovert de terrasoverkapping in een mum van tijd om tot een gezellig schaduwplekje. Ook in de tussenseizoenen – en zelfs in de winter – kan je heerlijk buiten zitten met behulp van een elektrisch verwarmingselement. Dit wordt esthetisch weggewerkt in het plafond of tegen de muur en is nauwelijks zichtbaar. Zo wordt je terras dé plaats bij uitstek om rustig te genieten van je tuin.

Contacteer ons (+32 14 30 32 21)

Op jouw maat

Bij Gesbo weten we dat elke veranda uniek is. Daarom ontwerpen we steeds op maat van jouw wensen en behoeften. Zo heb je de keuze uit aluminium of hout en geniet je van heel wat afwerkingsmogelijkheden waardoor je veranda hoe dan ook perfect aansluit bij de bestaande woning. Onze bekwame medewerkers staan je met raad en daad bij en helpen je om de juiste keuze te maken.

Is een veranda helemaal jouw ding?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken of neem een kijkje naar onze reeds gerealiseerde projecten.