Eigen maatwerk mét garantie

Veranda

365 dagen per jaar genieten

Zou het niet zalig zijn als je elke dag van je tuin kan genieten in een mooie tuinkamer? Je nooit meer rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden en je zelfs kan besparen op je verwarmingsfactuur? Of je nu kiest voor een tuinkamer, leefveranda, paviljoen, tuinkantoor of eerder je woonkamer of keuken wil uitbreiden, een veranda is steeds een meerwaarde voor je woning… Ze haalt licht in huis, creëert een buitengevoel en vormt een barrière tegen de winterkoude.

In de lente geniet je van de eerste zonnestralen, in de zomer koel je af te midden van mooie bloemen, planten en struiken. In de herfst heb je zicht op het prachtige kleurenspel van de bladeren en in hartje winter kijk je vanuit een behaaglijk warme ruimte uit op het sneeuwlandschap. Kortom: met een Gesbo veranda geniet je het hele jaar door van je tuin.

Contacteer ons (+32 14 30 32 21)

Tal van mogelijkheden

Een Gesbo veranda heb je in hout of aluminium en is beschikbaar in verschillende stijlen. Strak of modern, klassiek, hedendaags, retro… noem maar op. Ook wat betreft de afwerking heb je tal van opties: transparant, gelakt in één of twee kleuren… en dit volgens elke kleur uit het RAL-pakket. Afhankelijk van jouw type woning en specifieke wensen bepalen we samen de stijl en afwerking van jouw nieuwe veranda.

Maatwerk

Met een veranda van Gesbo worden al je dromen en verwachtingen werkelijkheid. Onze jarenlange ervaring en vakkennis staan garant voor een hoge kwaliteit en een uitmuntende service. Bovendien bouwen we elke tuinkamer op maat van de klant. Zo komt er eerst een expert bij jou thuis langs om jouw wensen en behoeften op papier te schetsen. Vervolgens werken we een gedetailleerd 3D-ontwerp uit, zodat je al voor de start perfect weet waar je je aan mag verwachten. En dat steeds aan een vaste prijs en termijn.

Stijlvol leven

Een luxe hobbyruimte of discrete lounge om gasten te ontvangen, of toch liever die super functionele leefkeuken of dat praktische tuinkantoor? Een veranda bied deze mogelijkheden in alle verschillende woningstijlen;

  • Landelijk
  • Klassiek
  • Modern
  • Pastorij

Laat onze specialisten je helpen om jouw woning of tuin te vergroten met een stijlvol, exclusief of authentiek bijgebouw zodat die glazen tuinkamer of ingerichte veranda je woon-of werkruimte zal verlengen en je kan genieten van het buitenleven maar dan langs binnen … !

Meer weten over onze leefveranda’s?

Bekijk onze gerealiseerde projecten, neem contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.